2013 Hairstyles for Every Day

O le autu autu o lenei vaitau i laei o le natura, lea ua faaopoopo ai Hollywood chic. O le tausaga lenei, e sili ai ona filifilia e stylist le faʻamaonia o ata masani mai le taimi ua tuanai e tusa ai ma le taimi nei o lo tatou taimi. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o mea lelei, e mafai ona teuteuina e tusa lava pe sili ona lelei le lauulu, e faʻafeiloaia.

Faʻafetai i vaiaso masani i vaiaso masani i le laumua masani o le lalolagi, e mafai ona e fuafuaina le faʻavae autu mo mata o tamaitai 2013 mo aso uma.

O le sili ona lauiloa i le vaega o faasea o aso uma e matala, lauulu saʻo i le vaalele saoloto. E iloa e tagata uma o le uumi lauulu e faʻapitoa faʻatasi ma soʻo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuina atu o le faʻalagolago ma se tamaʻitaʻi faapitoa.

E masani lava i atinaʻe uma o taʻutaʻua taʻutaʻua e mafai ona e vaʻaia fagu mataʻutia o loʻo faia i lauulu lamolemole. O le isi tamaitai e sili ona fiafia i ai le laulu fafine i aso taitasi o se tagata totoa. O ona fesuisuiai eseese e na o le manaia o le mafaufauga, ma tuuina atu ai le ata o se eleelea taufaasese, faatasi ai ma le naivety tamaiti.

O lona taua e le o se mea e leiloloa ma le malamalama, e le lelei le lalagaina o lauulu, lea e lelei atoatoa mo se tafaoga ma se kalapu kalapu. I se tulaga lautele, o sina lauulu, o le lauulu masani ma le faiga o laei ma se uiga fuafuaina o le faatamala o le mauaina lea o se lauiloa faapitoa i lenei tausaga.

E pei o le faiga o lauulu i totonu o le 2013 tagata na ofoina atu le ofe lelei ma pipii i luga o le manoa o se fusi mai le siʻu, faapea foi ma le "Greek" styling. Uma ma lelei, e sili atu mo se ata pisinisi ma se tamaitai fai pisinisi moni. O le isi manatu o le ofisa o se fusi i le ituaiga o india, lea e faigofie lava ona liua i se lauulu mo se pati e na o le teuteuina i se mea e fesoasoani ai.

O se suiga e le fesuisuiai e taua foi o le malamalama, o feau alofa e fatu ai se foliga matagofie, papeti. Na faʻatulagaina foi e le au tusitala le tele o pusa tuusaʻo ma faʻamalosaga mo lenei tausaga.